FREE SHIPPING OVER $150

YoYoRaven Blog

 • eclipse_now

  CLYW Igloo

  A CLYW Igloo az első Michael Kurti számára készített modell és egyben a kanadai cég második bi-metal yoyoja. Michael Kurti és Chris Mikulin közösen tervezték az Igloot, hogy a klasszikus Caribou érzést egy teljesen új teljesítményszintre emeljék.

  A világon mindenhol kapható lesz péntek hajnal 4 órától, így nálunk is szebbnél szebb splash színekben.

  Read more
  0
 • Sunday in Seattle – Recess Diplomat

  Colin Beckford hamarosan megjelenő signature modelljével a Recess Diplomat-tal játszik új videójában.

  Read more
  0
 • eclipse_now

  Recess: Ahmad Kharisma, Adrian Velez és Joe Wilson

  Úgy tűnik március első hetének yoyo hírei nem másról, mint a frissen szponzorált játékosokról szól. Ezúttal az arizóniai Recess üdvözölt nem kevesebb, mint három játékost a soraikban Ahmad Kharisma többszörös AP & Indonéz bajnok, Adrian Velez feltörekvő tehetség és Joe Wilson 3x Virginia bajnok személyében.

  Read more
  0
 • eclipse_now

  Ethan Cheung a One Drop-nál

  A New Jersey-ből származó Ethan a fiatalabb nemzedék egyik új üdvöskéje. Tehetsége nem csak a technikás trükkalkotásban, de a rutinos színpadi előadó képességében is megnyilvánul. Utóbbit a zene világában töltött éveinek köszönheti. Kíváncsian várjuk mit tartogat számára a jövő.

  Read more
  0
 • eclipse_now

  Tessa Piccillo a CLYW csapatban

  Az utóbbi pár év legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtó női versenyzője Tessa Piccillo csatlakozott a Caribou Lodge csapatához. Tessa az elmúlt háromm évben szinte az egyedüli női játékos volt, aki a döntőben szerepelt olyan versenyeken, mint a BAC vagy az Amerikai nemzeti bajnokság. Mi több 2014-ben 1. helyezést ért el a Világbajnokságon tartott Women kategóriában.

  CLYW debüt videóját …

  Read more
  1